Укладіть на суху поверхню 5-7 гуртків сирої моркви. Запечіть до чорноти та появи приємного свіжого запаху (є у моркви спеціальні речовини). Гуртки киньте в закипілий і звільнений від піни борщ. Потримати 10 хвилин, вийняти.14 січ. 2019 р.
Чому борщ одразу скисає?
Прокисає від того, що після кипіння побулькали кухарем або відкривали кришку просто так , наступного разу після того як "полазити" кухарем знову доведіть до кипіння, закрийте щільно кришкою і не відкривайте до наступного розігріву.
Як зрозуміти зник борщ чи ні?
За якими ознаками можна зрозуміти, що суп чи борщ зіпсувалися? Страва має кислий смак та запах. На поверхні утворюється пінка або бульбашки. Страва змінює колір: рідина стає темнішою.