Баклажани рецепти швидко і смачно на сковороді з фото покроково як

Скільки часу потрібно смажити баклажани?

Сковорода повинна бути добре розігріта, тоді потрібно менше олії. Обсмажуйте протягом 5-7 хвилинперіодично помішуючи, до золотистого кольору. Сильно не дбайте, щоб баклажани не розвалилися.

У чому замочити баклажани, щоб вони не гірчили?

Розрізаємо плоди вздовж або ріжемо кружальцями і посипаємо великою сіллю. Саме великою: м'якоть овочів пориста, вона охоче прийме в себе дрібну сіль, яка там і залишиться. Так, баклажани перестануть гірчити, але будуть надто солоними. Залишаємо хвилин на 20-30, щоб на поверхні проступила рідина.

Related Post

Коли продали зілКоли продали зіл

Кому зараз належить ЗІЛ? Завод імені Лихачова ПАТ «Завод імені І.О. Лихачова» Скасовано 2013 Причина скасування Банкрутство Колишні назви АМО, ЗІС, ЗІЛ ЗІЛ Засновники І.А. Лихачов Похожі Хто продав завод

Як правильно видалити кліщ у кішкиЯк правильно видалити кліщ у кішки

Обережно, обертальним рухом видаліть кліща у кішки або кота за допомогою «тік-твістера» або пінцета, у крайньому випадку – руками у гумових рукавичках. Щоб голова паразита не залишилася в тканинах тварини

Переробка стелі.Переробка стелі.

Яким матеріалом можна обшити стелю? Є різні методи обробки стелі – необрізна дошка, вагонка, панелі із МДФ, натяжні конструкції. Можна зробити стелю із фанери, із бруса, із гіпсокартону. Кожен із